Boris Lange

Boris Lange (1989) uit Amsterdam is al tien jaar actief als presentator en (film)maker van internetcampagnes voor grote merken. Daarnaast had hij (gast)rollen in Danni Lowinski en Flikken Maastricht. Boris is onlangs uitgeroepen tot ‘Freelancer van het jaar’.

Vanaf zijn zeventiende weet hij met zijn internetfilmpjes grote groepen kijkers te trekken. De cijfers bewijzen dat hem dit vrij goed afgaat: In de afgelopen twee jaar heeft Boris meer dan 130 miljoen mensen in 22 landen bereikt.

Zijn drive... Mensen laten lachen!

De jury

Naast Boris Lange bestaat de Jury uit twee marketingspecialisten die niet alleen het SEAT merk zeer goed kennen, maar ook een scherp oog hebben voor business opportunities en de laatste trends.

Onno Wittenberg


Onno (1977) werkt al 12 jaar voor SEAT. Het DNA van het Spaanse temperamentvolle merk stroomt bij hem door de aderen en wij kunnen dan ook niet anders dan hem een bevlogen Manager Marketing en Communicatie noemen.

Slaven Mandic


Slaven Mandic (1984) is ceo en medeoprichter van Wayne Parker Kent; de grootste online uitgeverij van Nederland. De publisher richtte een eigen media sales divisie op en begin 2016 kwam hier een eigen reclamebureau bij. In de nabije toekomst mikt Mandic op tien nieuwe titels in Nederland plus internationale uitbreiding richting de Oosterburen.